Face This helpt Indonesische kinderen

Indonesische schoolkinderen uit Lombok die samenwerken met de coolste street artists wereldwijd. Face This doet het en heeft in 2019 wederom een geweldige collectie T-shirts samengesteld, samen met de kinderen. De opbrengst gaat naar de scholen van diezelfde kinderen die recent getroffen werden door de aardbevingen op hun eiland.

Face This is een prachtig, sympathiek goed doel opgezet door Jos van der Hoek en Jelka Priem. Met enorme inzet en enthousiasme dragen ze al meer dan 10 jaar bij aan onderwijs in Indonesië en weten ze de vetste designers aan zich te binden die kindertekeningen omzetten naar couturier-achtige designs. Alle opbrengsten van de T-shirts gaan naar de scholen waarmee Jos en Jelka samenwerken. BN’ers zorgen graag voor de nodige exposure.

Togetherness starts with a T

Speciaal voor de lancering van de laatste collectie, zijn alle designers geïnterviewd. Van twee interviews maakte ik geslaagde artikelen in het Engels. Tyler Spangler uit Californië werkte samen met Samsul uit Lombok. Hij zette zijn ‘child brain’ aan, zo lees je in dit artikel.

Knop om en kinderbrein aan

Face This Tyler Spangler
Klik op het beeld van Tyler Spangler en lees het complete artikel.

Supermundane zette zijn opdrachten voor onder meer Apple in de ijskast en werkte samen met de 12-jarige Hafiz aan een fonkelnieuw T-shirt. Lees er alles over in dit artikel dat ik schreef. Al eens eerder maakte ik een artikel op basis van een aangeleverd interview met directeur Mr. Saparudin van de Duduk Atas school. Hij legt uit wat Face This voor de school doet en voor hen betekent.

Van ontwerpen voor Apple naar Face This

Face This Supermundane
Klik op het beeld van Supermundane en lees het complete artikel.

(Niet de minste) celebs en BN’ers in Face This!

Jij een T-shirt, schoolkinderen op Lombok een betere toekomst

Doe net als Jack Black en vele anderen en koop een T-shirt uit de sprankelende, originele Face This collectie voor mannen, vrouwen en kinderen. Deze bekijk en koop je hier. Meer weten over Face This en oprichter Jos van der Hoek? Je leest meer over Face This in dit leuke AD-interview.

(Web)teksten of social media content nodig?

Soms is iets wat je zoekt heel dichtbij.