Webteksten & SEO Copywriting

Klassiek met een bite. Een suikerrandje als zoetmaker. Welke smaak en stijl je ook zoekt, met de webteksten van MevrouwdeVries kun je thuis komen. Als bonus krijg je: betere vindbaarheid, meer klanten en extra leads.

Zorg dat je gevonden wordt met pakkende webteksten

Je moet wel met een goed verhaal komen wil je opvallen tussen de rest en gevonden worden. Op het web wil je een verhaal dat: informeert, inspireert, overtuigt, iets losmaakt, landt en verleidt. Dan moet het lekker lezen, kloppen als bus en precies dat vertellen wat de websitebezoeker zoekt.

MevrouwdeVries voelt zich als een vis in het water als het gaat om het schrijven van aansprekende webteksten en frisse, online artikelen die de doelgroep graag leest.

Bij het schrijven van teksten voor je website zorg ik voor:

Goede vindbaarheid.
Scanbaarheid van de tekst.
Effectieve zoekmachineoptimalisatie.
Aansluiting bij de doelgroep.
Het behalen van online doelstellingen.
Een perfecte match tussen boodschap, strategie, design en usability.

Webteksten en creatieve copy

MevrouwdeVries schrijft webteksten, creatieve copy en prettig leesbare online artikelen en verfrist en redigeert bestaande webteksten.

Schrijf blogs: traffic puller eersteklas

Blogs zijn een grote plus voor je website. Google waardeert het met betere vindbaarheid en traffic naar je website. En, je laat op een andere manier zien waarover je kennis in huis hebt en kunt in de teksten zijstraatjes in je vakgebied bewandelen. Maar, wil je scoren met blogs dan moeten opzet en SEO op orde zijn. MevrouwdeVries helpt daarbij. Kijk voor voorbeelden bij de blogs voor Skyscanner en Datumprikker en de blogs voor fotograaf Wilmar Dik die Wilmar schrijft en MevrouwdeVries redigeert.

Contentredactie en management

MevrouwdeVries stapt ook regelmatig in de rol van contentredacteur en -manager. Zij neemt het totale contenttraject voor haar rekening: van brainstorm, ideeën, het daadwerkelijke schrijven tot plaatsen in het cms (onder meer WordPress en Drupal) inclusief aantrekkelijk beeld. Het actualiseren en up-to-date houden van teksten hoort daar vanzelfsprekend bij.

De inkt is nog maar net droog…

Een weekend strand en overnachten in een hotel aan zee of op een Waddeneiland. Welk hotel kies je dan? En: wat is er allemaal te doen in de 12 prachtige provincies van Nederland? Ik verzamelde voor Skyscanner de leukste tips om lekker weg te gaan in eigen land en maakte een lijst met 14 favoriete strandhotels.

Reiscontent Skyscanner

Zij gingen je voor

logo TUI
logo Dr. Hauschka
logo Skyscanner
logo Datumprikker

(Web)teksten of social media content nodig?

Soms is iets wat je zoekt heel dichtbij.