Tekstschrijver nodig?

Hoera! Je hebt mij gevonden. Ga ik je helpen bij het schrijven van blogs? Of misschien schakel je mij als tekstschrijver in voor een strak persbericht, lekker leesbare corporate webteksten of schrijven op B1-niveau. MevrouwdeVries zet de puntjes op de i.

Vraag MevrouwdeVries. IJzersterk in (web)teksten op maat!

Met woorden spelen, zinnen op papier zetten, deze in de juiste vorm gieten, ervoor zorgen dat jouw verhaal of boodschap goed verwoord én begrepen wordt. MevrouwdeVries doet het. Een tekst, de combinatie van woordkeuze, vorm en opbouw bepaalt hoe jouw verhaal wordt verteld en welk gevoel, beeld en informatie de lezer krijgt.

MevrouwdeVries luistert, leeft zich in, kruipt gemakkelijk in de huid van de doelgroep om met veel plezier rake teksten te schrijven. Van leuke, luchtige stukjes tot het serieuze werk. Transparant, zonder poespas, met woorden die ertoe doen.

MevrouwdeVries is als tekstschrijver gespecialiseerd in:

(Bedrijfs)journalistieke artikelen
Zoekmachine vriendelijke (corporate) webteksten
Contentcreatie voor online media
Contentideeën
Content- en webredactie
(Digitale) nieuwsbrieven
Redigeren en verfrissen van bestaande teksten
Persberichten
Speeches

¿Eso es todo? Nee, er is meer…

MevrouwdeVries vertaalt ook met de nodige flair Spaanse en jolly good Engelstalige teksten in het Nederlands, uiteraard in de juiste tone of voice en op de cruciale punten ‘vernederlandst’.

De inkt is nog maar net droog…

Wist je dat de website van Datumprikker een blog heeft? Met inspirerende content voor Datumprikker-fans. Goed voor SEO, social media-gebruik en de plek om partners van de afsprakenplanner in het zonnetje te zetten. Inmiddels schreef ik tientallen blogs. Over tips voor het vieren van je verjaardag, leuke restaurants en weekendjes weg in Nederland. Eigenlijk alles waarvoor je tijd vrij maakt en graag een datum prikt.

Weekendje weg - Blog post datumprikker.nl

Zij gingen je voor

logo TUI
logo Dr. Hauschka
logo Skyscanner
logo Datumprikker

(Web)teksten of social media content nodig?

Soms is iets wat je zoekt heel dichtbij.