Citytrip in eigen land? Denk eens aan Gouda

Kaas. Stroopwafels. Bier. De historische stad Gouda heeft een hele trits Dutch guilty pleasures onder 1 dak. En da’s nog niet alles. Je struikelt er ook over monumenten, leuke musea, healthy (vega) restaurants, goede koffietentjes en originele winkels. Niet zo verwonderlijk dus dat de stad steeds vaker op citytrip-lijstjes prijkt.

Hotspots in een middeleeuwse stad

Het leuke is dat ik al die bekende en minder bekende Gouda-spots onder de aandacht mag brengen via social media (Facebook) en lekker leesbare (pers)nieuwsbrieven. In samenwerking met Pr- en marketingbureau Travelproof. Contentkalender, posts en beeldredactie liggen op mijn bordje. Deze worden weer vertaald naar Visit Gouda-Instagram door Travelproof. Zo is dit deel van de citymarketing van de kaasstad op orde.

Binnenstad Gouda
Bekende en minder bekende Gouda-spots onder de aandacht op de Facebookpagina van VVV Gouda (foto: Lima fotografie).

Pr en citymarketing voor de kaasstad

Naast social media werk ik, samen met Travelproof, aan doordachte pr en citymarketing. Dat leverde direct en indirect mooie publicaties en aandacht op. Zo publiceerde iFly van KLM een fraaie reportage over ‘Gouds Genieten’ en verscheen Gouda in de Libelle.

Voor wie Gouda nog niet kent, check deze loeigoede, cheesy video:

GOUDA Kaasanimatie

(Web)teksten of social media content nodig?

Soms is iets wat je zoekt heel dichtbij.